Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : JiLiu

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086-18975137227

WhatsApp : +8618975137227

Free call

Η 1$η Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής

October 11, 2022

«Βασισμένος στο Τσάνγκσα, που εξυπηρετεί τον κόσμο». Παρακάτω είναι το αρχείο της πρώτης Aftermarket διάσκεψης ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής της Κίνας.

 

Από τις 6 ως τις 8 Σεπτεμβρίου 2022, η μηχανική Co. του Τσάνγκσα Tong Chuang, ΕΠΕ κλήθηκε για να παρευρεθεί στην πρώτη Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής. Η διάσκεψη επέτυχε μια πλήρη επιτυχία!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 1$η Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής  0

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 1$η Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής  1

 

 

Εστιάζοντας στο θέμα του «νέου σταδίου, των νέων αλλαγών και των νέων επιτευγμάτων», κάτω από το σχέδιο ανάπτυξης των εσωτερικών και διεθνών διπλών κυκλοφοριών, η διάσκεψη κατέβαλε κάθε προσπάθεια να προωθηθεί η τυποποίηση και η τακτική ανάπτυξη aftermarket των μηχανημάτων κατασκευής. Για να αναλύσουν τις πιθανότητες και τις προκλήσεις aftermarket και για να προγραμματίσουν έναν υψηλής ποιότητας δρόμο ανάπτυξης, οι γραμματείς με σας Pei Guo και η LV Ying με περισσότερους από 200 ηγέτες και μέλη παρευρέθηκαν στη διάσκεψη. Αυτή η διάσκεψη συζήτησε κυρίως τον τεχνικό κανόνα της δοκιμής και της αξιολόγησης των χρησιμοποιημένων μηχανημάτων και του εξοπλισμού κατασκευής, τα πρότυπα της αποκατάστασης και του χρησιμοποιημένου εξοπλισμού, πώς να παρέχει τις καλά υπηρεσίες και τα ανταλλακτικά που εμπορεύονται στο εξωτερικό, την τυποποίηση των ανταλλακτικών, την ανακύκλωση του χρησιμοποιημένου εξοπλισμού, και τη συντήρηση και την επισκευή του εξοπλισμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 1$η Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής  2

 

Σαν μέλος της ένωσης, το εμπορικό τμήμα μας διευθυντής λι έκανε επίσης τις προτάσεις σε αυτήν την συνεδρίαση. Εισήγαγε τα κύρια επιτεύγματα της επιχείρησής μας aftermarket των συγκεκριμένων μηχανημάτων, εξέφρασε τις απόψεις της για την αποκατάσταση και το remanufacture του χρησιμοποιημένου εξοπλισμού, την εγγύηση υπηρεσιών των ανταλλακτικών στις υπερπόντιες αγορές, και τον κύκλο του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια της πλήρους ζωής της. Οι προτάσεις της αναγνωρίστηκαν ιδιαίτερα στη συνεδρίαση. Με την κατάλληλη καθοδήγηση της ένωσης, πιστεύουμε η επιχείρησή ότι μας θα παράσχει τις καλύτερα υπηρεσίες και τα προϊόντα για τους σφαιρικούς πελάτες!

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η 1$η Aftermarket της Κίνας διάσκεψη ανάπτυξης μηχανημάτων κατασκευής  3

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

+8618975137227
008618975137227
0086-18975137227